مفهوم اب مجازي و نقش آن د رمديريت منابع اب و اقتصاد جهاني

اب مجازي اب جاسازي شده در محصولات است و به آب مورد نياز براي توليد آن محصول مربوط مي شود باتامين آب مجازي مي توان تقاضا براي اب را درمناطق خشك و نيمه خشك پايين نگه داشت اصطلاح اب مجازي بيانگر مقدار ابي است كه براي توليد مواد غذايي يا كالاهاي تجاري به مصرف مي رسد اگراين مواد غذايي يا كالاها به يك منطقه خشك صادر شود. نويسند‌گان: [ زهرا عبداللهي ] - دانشجوي كارشناسي ارشد ابخيزداري [ غلامرضا زهتابيان ] - استاد دانشگاه تهران [ حسن خسروي ] - دانشجوي دكتري مديريت بيابان [ مينا جعفري ] - دانشجوي كارشناسي ارشد ابخيزداري

اب مجازي اب جاسازي شده در محصولات است و به آب مورد نياز براي توليد آن محصول مربوط مي شود باتامين آب مجازي مي توان تقاضا براي اب را درمناطق خشك و نيمه خشك پايين نگه داشت اصطلاح اب مجازي بيانگر مقدار ابي است كه براي توليد مواد غذايي يا كالاهاي تجاري به مصرف مي رسد اگراين مواد غذايي يا كالاها به يك منطقه خشك صادر شود. نويسند‌گان: [ زهرا عبداللهي ] - دانشجوي كارشناسي ارشد ابخيزداري [ غلامرضا زهتابيان ] - استاد دانشگاه تهران [ حسن خسروي ] - دانشجوي دكتري مديريت بيابان [ مينا جعفري ] - دانشجوي كارشناسي ارشد ابخيزداري

پنج‌شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳  ۰ نظر   ۴۲۴ بازدید

مفهوم اب مجازي و نقش آن د رمديريت منابع اب و اقتصاد جهاني

آب مجازي,آب جاسازي شده در محصولات است و به آب مورد نياز براي توليد آن محصول مربوط مي شود باتامين آب مجازي مي توان تقاضا براي اب را درمناطق خشك و نيمه خشك پايين نگه داشت اصطلاح اب مجازي بيانگر مقدار ابي است كه براي توليد مواد غذايي يا كالاهاي تجاري به مصرف مي رسد اگراين مواد غذايي يا كالاها به يك منطقه خشك صادر شود.

ديگر در آن منطقه خشك نياز به مصرف آب براي توليد اين مواد نيست ذخيره اب به فرم مجاري راهي براي غلبه بر دوره هاي كمبود است كه نسبت به ذخيره گاههاي مصنوعي كارامدتر ميب اشد افزايش رقابت برسرمنابع آب و افزايش تقاضا باعث شد بحث مديريت آب مطرح مي شود انتقال اب جاسازي شده در توليدات غذايي يكي ازمولفه هاي مهم در مديريت آب در سطح جهاني و به خصوص درمناطق كم اب مي باشد تجارت اب مجازي نه تنها ذخيره آب در كشورهاي وارد كننده است بلكه ذخيره اب در زمان و در سطح جهان هم محسوب مي شود.

دیدگاه خود را بیان کنید

Code Image